Om NTE fiberbredbånd

Fiberbredbånd fra NTE og Altibox - en uslåelig kombinasjon av infrastruktur, kundeservice og innovative produkter

NTE er et nordtrøndersk industrikonsern, eid av Nord-Trøndelag fylkeskommune. Vi er et av landets største elektrisitetsverk, og har vært en trøndersk infrastrukturbygger i over 90 år. Vi har over 700 ansatte, og en årlig samlet omsetning i størrelsesorden 3,5milliarder kroner.

I leveransen av fiberbredbånd er vi en del av Altiboxpartnerskapet. Et unikt samarbeid av partnere i hele Norge. Altibox startet opp i 2002, og NTE ble med på eventyret i 2004. Siden den gang har vi opplevd en fantastisk utvikling. Altiboxpartnerne bygger ut fibernettet med omtrent 12 000 meter hver dag, og har passert over 400 000 kunder i Norge.

Som leverandør av fiberbredbåndet har vi i NTE ansvar for selve kundeforholdet. Vi planlegger, bygger ut og vedlikeholder fibernettet i Trøndelag. Skulle du behøve hjelp til noe kan du enkelt kontakte kundeservice via vår hjemmeside www.nte.no, vår facebookside eller på telefon 07400.

Norgesmestere på fiber
Mengden datatrafikk sprenger nye grenser hver dag, og med fiber sikrer vi oss morgendagens motorvei for kommunikasjon.

Altiboxpartnerskapet har over ti års erfaring som Norges ledende innen fiberteknologi, og ingen andre kan måle seg med oss når det kommer til fart og kapasitet.

Det unike med Altiboxpartnerskapet, er kombinasjonen av kompetanse på å bygge infrastruktur, håndtere et stort kundevolum og utvikling av kvalitetsprodukter innen telekommunikasjon. NTE og andre lokale partnere har flere tiårs erfaring med å bygge infrastruktur og vi har solide rutiner på å håndtere store kundemasser.

Altibox har spisskompetanse på å utvikle innovative og innholdsmessig gode telecomprodukter. Til sammen blir dette en uslåelig kombinasjon.

Altibox_NTE_rgb-11